Romantische Tuin uit 1991

Volgroeide romantische tuin

In deze volgroeide romantische tuin zijn alle originele elementen bewaard gebleven. De oorspronkelijke opdrachtgevers genieten nog steeds van deze tuin met klein gazon, vijver, en diverse paden van stapstenen met bodembedekkende beplanting daartussen.

Het onderhoud doen ze met veel liefde zelf. Deze romantische tuin van ongeveer 300m2 heeft terrassen op diverse plekken om de tuin vanuit alle hoeken te kunnen bekijken en geeft de mogelijkheid om gedurende de hele dag zonnige of schaduwrijke plekken op te zoeken. Dankzij het goede onderhoud wat er door de eigenaar in de loop der jaren is gepleegd, staat er nog vrij veel van de originele beplanting. Het is natuurlijk wel zo dat er in de loop van de 25 jaar dat deze romantische tuin nu oud is, er diverse vaste planten vervangen zijn. De sfeer is echter compleet intact gebleven. Er is nog steeds veel aandacht voor kleurencombinaties. Ook aan de bijen, vlinders en vogels wordt nog steeds gedacht .

Naast het grootste terras waar ook gegeten wordt staat vrij veel Chinees riet (Langs de sloot) om van het ruisen van het blad te kunnen genieten. Tevens geeft dit riet ‘s zomers extra privacy.

Combinaties met buxusfiguren
Zonnehoed
Vijver met waterlelies
Klein gazon
Romantische plantentuin
Plantschalen in de romantische voortuin
Bramen in eetbare tuin
Japanse anemoon
Chinees riet aan de waterkant
De levende vijver
Varens in de schaduw
Romantische Tuin uit 1991

Wat vind je van deze tuin? Heb je een vraag over het ontwerp of de aanleg van een romantische tuin?

Plaats hieronder je reactie of stuur mij een bericht via de Contact pagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.